Kokoscurry met gebakken paneer en aubergine

Bereiding

  • Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de aubergine en snijd in blokjes van 1x1 cm.
  • Dep de paneer droog en snijd in blokjes.
  • Pel de knoflook en snipper of pers fijn.
  • Verhit een wok met de olijfolie. Bak de aubergine met de gesnipperde knoflook en paneer in 8-10 minuten goudbruin en gaar. Breng op smaak met de komijn, kurkuma en koriander.
  • Haal ondertussen de bladeren van de paksoi los, was deze zorgvuldig en snijd het groene blad van de witte nerven. Snijd beide parten in grove repen.
  • Voeg eerst de gesneden stengels toe aan de wok en bak 3 minuten. Voeg de gesneden bladeren en kokosmelk toe. Laat 3 minuten inkoken en breng op smaak met zout en peper.
  • Schep de noedels door de curry en verwarm 1 minuut. Verdeel over diepe borden en serveer.