Willem&Drees voorjaarspakket

Willem&Drees voorjaarspakket

Gefeliciteerd, u heeft een heerlijk Willem&Drees voorjaarspakket gewonnen bij de Nationale Postcode Loterij!

Het voorjaarspakket bevat de recepten én ingrediënten om drie heerlijke maaltijden te bereiden. Het is gevuld met biologische ingrediënten én de groenten en het fruit komen allemaal van Nederlandse bodem. De ingrediënten komen rechtstreeks van de boer. Zonder onnodige tussenhandel. De boer ontvangt een eerlijke prijs, en u krakend verse ingrediënten.

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen

Bestel hier direct uw voorjaarspakket

Extra informatie

Eet de wereld lekker beter!

Eet de wereld lekker beter!

Willem&Drees brengt de mooiste producten van de boer bij je thuis. Het lekkerste vers van het seizoen, zo bij je op tafel. Speciaal voor jou als winnaar van de Nationale Postcode Loterij hebben we een voorjaarspakket samengesteld. De ingrediënten komen uit onze gezonde keten. Een keten die bestaat uit biologische boeren en ambachtelijke vakmensen. Mensen die dit lekkers met zorg en aandacht voor u hebben gemaakt.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn voorjaarspakket bezorgd?

Het pakket wordt gratis bij u thuisbezorgd door PostNL, op een maandag, woensdag, donderdag of vrijdag naar keuze tussen 17.00 uur en 22.00 uur, of zaterdag tussen 9:00 en 13:00. Van PostNL ontvangt u op de dag van de bezorging rond 12.00 een sms met het een 1uurs-bezorgvenster en een e-mail met daarin een Track&Trace van PostNL. Bij een bezorging op zaterdag ontvangt u de avond ervoor een sms en e-mail.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op via postcodeloterij@willemendrees.nl of bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur) op 0343-745059.

Als u een vraag heeft voor de Nationale Postcode Loterij bel dan tijdens kantooruren naar 088-6237010.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

U kunt uw pakket bestellen op de website van de Nationale Postcode Loterij www.postcodeloterij.nl/voorjaarspakket. Doet uw code het niet neem dan contact op met de Nationale Postcode Loterij 088-6237010.

Voor hoeveel personen is het pakket?

Het pakket is voor vier personen.

Wat kan ik maken met de inhoud van het pakket?

Het pakket bevat ingrediënten om drie heerlijke maaltijden te bereiden. Deze maaltijden zijn een tomatensoep met rustiek landbrood, broodje hamburger met chips en een Italiaanse pastasalade.

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de prijzen zijn inclusief bezorging aan huis.

Krijg ik recepten meegeleverd?

Ja u krijgt een receptenboekje bij uw pakket meegestuurd. Wilt u deze alvast bekijken klik dan hier.

Welke (basis)ingrediënten moet ik zelf in huis hebben?

Om de recepten in het pakket te kunnen maken, heeft u een aantal basisingrediënten nodig. Dit zijn; olijfolie, (bak)boter, peper en zout.

Kan ik wijzigingen doorgeven?

Tot 8 dagen voor de bezorging kunt u adreswijzigingen of bezorginformatie doorgeven aan de Nationale Postcode Loterij door tijdens kantooruren te bellen naar 088-6237010. Daarna kunt u alleen adreswijzigingen doorgeven tot met een straal van 500 meter van het door u opgegeven adres. Dit kunt u tot 1 dag voor de bezorging doorgeven door een mail te sturen naar postcodeloterij@willemendrees.nl.

Vaker genieten van Willem&Drees?

Vaker genieten van Willem&Drees?

Wilt u dagelijks genieten van de biologische producten van Willem&Drees? We maken het u heel eenvoudig. Wij brengen krakend verse producten rechtstreeks van de boer bij u thuis. De ingrediënten zijn op biologische wijze geteeld. Wel zo lekker voor de bodem en de boer, voor vandaag en morgen. 

bekijk de website

 

 

 

 

Blog