Willem&Drees najaarspakket

Gefeliciteerd, u heeft een heerlijk Willem&Drees najaarspakket gewonnen bij de Nationale Postcode Loterij!


Het najaarspakket zit boordevol verse en biologische ingrediënten voor 4 personen. Willem&Drees brengt dit lekkers zo van de Nederlandse boer bij u thuis. Zonder onnodige tussenhandel, maar mét voordeel voor de boer en u. De boer ontvangt een eerlijke prijs en u ontvangt een vers product met een mooi verhaal.

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen

Bestel hier direct uw najaarspakket

Extra informatie

Wanneer wordt mijn najaarspakket bezorgd?

Uw ontbijtpakket wordt op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag bij u thuis afgeleverd door de bezorgdienst Reviva. U ontvangt 2-3 dagen van te voren een e-mail met informatie over de bezorging. Op de ochtend van levering wordt rond 07:00 uur een sms verstuurd met een 2-uurs tijdsvak en Track&Trace code.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op via postcodeloterij@willemendrees.nl of bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur) op 0343-745059.

Als u een vraag heeft voor de Nationale Postcode Loterij bel dan tijdens kantooruren naar 088-6237010.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

U kunt uw pakket bestellen op de website van de Nationale Postcode Loterij https://www.postcodeloterij.nl/najaarspakket. Doet uw code het niet neem dan contact op met de Nationale Postcode Loterij 088-6237010.

Voor hoeveel personen is het pakket?

Het pakket is voor vier personen.

Wat kan ik maken met de inhoud van het pakket?

Het pakket bevat ingrediënten voor vier heerlijke, vegetarische maaltijden. Een erwtensoep met vegetarische rookworst en rustiek landbrood, zelfgemaakte flammkuchen met witlof en geitenkaas, gegratineerde pompoenpasta en als afsluiter een appel-peercrumble. Een voorbeeld van de recepten kunt u hier zien in het online receptenboekje.

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de prijzen zijn inclusief bezorging aan huis.

Kan ik wijzigingen doorgeven?

Voor de levering op donderdag en vrijdag kan tot donderdag 17:00 een week vóór de geplande bezorging de bezorgdag gewijzigd worden. Voor levering op maandag en zondag kan dit uiterlijk de vrijdag 17:00 10 dagen vóór de geplande bezorging. U kunt adreswijzigingen of bezorginformatie doorgeven aan de Nationale Postcode Loterij door tijdens kantooruren te bellen naar 088-6237010. Daarna kunt u alleen adreswijzigingen doorgeven tot met een straal van 500 meter van het door u opgegeven adres. Dit kunt u tot 1 dag voor de bezorging doorgeven door een mail te sturen naar postcodeloterij@willemendrees.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog