Gefeliciteerd,

U heeft een heerlijk Willem&Drees najaarspakket gewonnen bij de Nationale Postcode Loterij!

Het najaarspakket bevat de recepten én ingrediënten om vier heerlijke maaltijden te bereiden. Het is gevuld met biologische en fair trade ingrediënten én de groenten en het fruit komen allemaal van Nederlandse boeren. De ingrediënten komen uit onze gezonde keten. Een keten die bestaat uit biologische boeren en ambachtelijke vakmensen. Mensen die dit lekkers met zorg en aandacht voor u hebben gemaakt.

Hebt u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen

Bestel hier direct uw najaarspakket

Extra informatie

Eten van een gezonde keten.

Willem&Drees brengt de mooiste producten van de boer bij je thuis. Het lekkerste vers van het seizoen, zo bij je op tafel. Dat is eten van een gezonde keten. Speciaal voor jou als winnaar van de Nationale Postcode Loterij hebben we een najaarspakket samengesteld. De ingrediënten komen uit onze gezonde keten. Een keten die bestaat uit biologische boeren en ambachtelijke vakmensen. Mensen die dit lekkers met zorg en aandacht voor u hebben gemaakt.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn najaarspakket bezorgd?

Het pakket wordt gratis bij u thuisbezorgd door PostNL, op een woensdag, donderdag of vrijdag naar keuze tussen 17.00 uur en 22.00 uur 's avonds. De dag voor de bezorging ontvangt u rond 19.00 een email en/of SMS met daarin een track&trace van PostNL en een bezorgvenster van 1 uur waarbinnen uw pakket bezorgd wordt.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op via postcodeloterij@willemendrees.nl of bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur) op 0343-745059.

Als u een vraag heeft voor de Nationale Postcode Loterij bel dan tijdens kantooruren naar 088-6237010.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

U kunt uw pakket bestellen op de website van de Nationale Postcode Loterij www.postcodeloterij.nl/najaarspakket. Doet uw code het niet neem dan contact op met de Nationale Postcode Loterij 088-6237010.

Voor hoeveel personen is het pakket?

Het pakket is voor vier personen.

Wat kan ik maken met de inhoud van het pakket?

Het pakket bevat ingrediënten om vier heerlijke maaltijden te bereiden. Deze maaltijden zijn een pompoensoep met knapperig desembrood, Thaise groene curry, romige paddenstoelenpasta en Tarte Tatin met slagroom.

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de prijzen zijn inclusief bezorging aan huis.

Krijg ik recepten meegeleverd?

Ja u krijgt een receptenboekje bij uw pakket meegestuurd. Wilt u deze alvast bekijken klik dan hier.

Welke (basis)ingrediënten moet ik zelf in huis hebben?

Om de recepten in het pakket te kunnen maken, heeft u een aantal basisingrediënten nodig. Dit zijn; olijfolie, suiker, peper en zout. 

Kan ik wijzigingen doorgeven?

Tot 8 dagen voor de bezorging kunt u adreswijzigingen of bezorginformatie doorgeven aan de Nationale Postcode Loterij door tijdens kantooruren te bellen naar 088-6237010. Daarna kunt u alleen adreswijzigingen doorgeven tot met een straal van 500 meter van het door u opgegeven adres. Dit kunt u tot 1 dag voor de bezorging doorgeven door een mail te sturen naar postcodeloterij@willemendrees.nl.

Vaker genieten van Willem&Drees?

Wilt u dagelijks genieten van de 100% biologische producten van Willem&Drees? We maken het u heel eenvoudig. Wij brengen verse biologische producten van onze Nederlandse boeren bij u thuis. Altijd uit het seizoen en vol smaak. Lekker toch?

bekijk de website

 

 

 

 

Blog