Gefeliciteerd, u heeft een Willem&Drees cadeaubon gewonnen bij de Nationale Postcode Loterij! Met deze cadeaubon kunt u een box vol biologische ingredienten bestellen.

Met deze vegetarische box krijgt u in één keer het lekkerste vers van het seizoen in huis. De vegetarische box is gevuld met biologische ingrediënten voor drie volledige vegetarische maaltijden te bereiden. Om het af te maken vullen we deze box aan met lekkers van onze favoriete bakker en vers seizoensfruit van onze Nederlandse fruittelers. Deze box heeft een waarde van maar liefst €55,00.

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen. Bestel hieronder direct uw box.

Eet de Wereld Lekker Beter!

Eet de Wereld Lekker Beter!

Willem&Drees brengt de mooiste producten van de boer bij u thuis. Het lekkerste vers van het seizoen, zo bij u op tafel. Speciaal voor u hebben we een box geselecteerd die u kunt bestellen met de vouchercode op uw cadeaubon die u gewonnen hebt bij de Nationale Postcode Loterij. 

  

BESTEL UW BOX

Extra gevulde Vegetarische Box

Extra gevulde Vegetarische Box

Met deze vegetarische box krijgt u in één keer het lekkerste vers van het seizoen in huis. De vegetarische box is gevuld met biologische ingrediënten om drie volledige vegetarische maaltijden te bereiden. Met de bijbehorende recepten is het bereiden van de maaltijden heerlijk overzichtelijk. Om het af te maken vullen we deze box aan met lekkers van onze favoriete bakker en vers seizoensfruit van onze Nederlandse fruittelers. Deze box heeft een waarde van maar liefst €55,00. De samenstelling van deze box wijzigt wekelijks.

Voor 3 personen

bestel deze box

  

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn box bezorgd?

De box wordt gratis bij u thuisbezorgd op een zondag, maandag, donderdag of vrijdag naar keuze. Er kan gekozen worden uit verschillende bezorgtijden tussen 9.00 uur s' ochtends en 21.00 uur 's avonds. Afhankelijk van uw woonplaats wordt de box bezorgd door Reviva of één van onze ondernemers.

 
Wordt de box door een ondernemer geleverd dan kunt u de box verwachten tussen 17.00 uur en 22.00 uur 's avonds. Wilt u meer informatie over de exacte levertijd neem dan contact op met de ondernemer. Via deze link vindt u de contactgegevens van de ondernemer in uw regio.

 

Hoe kan ik contact opnemen?

Door te mailen naar postcodeloterij@willemendrees.nl of door tijdens kantooruren tussen 09:00 - 17:00 uur te bellen naar 0343 - 745059.

Waar vind ik de recepten?

Om het milieu te sparen, printen we de recepten niet standaard uit. Twee dagen voordat u de box ontvangt, mailen we u de recepten. Het kan voorkomen dat de email in uw spam terecht is gekomen. Heeft u de email niet ontvangen, klik dan op deze link. Selecteer daar uw box en de juiste week om uw recepten te bekijken.  Let op! Bij levering op zondag krijgt u de box van de nieuwe week!  

Hoe kan ik wijzigingen doorgeven? 

Het wijzigen van een bezorgadres of bezorgdatum kan tot 1 week voor de bezorgdatum worden doorgegeven via postcodeloterij@willemendrees.nl. 

Kan ik ook meerdere of verschillende boxen bestellen?

Zeker. Heeft u meerdere vouchercodes dan kunt u meerdere boxen bestellen. Plaats voor iedere code een aparte bestelling, u kunt dan ook voor een andere datum kiezen.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

Kies de box die u wilt bestellen en vul uw gegevens in. In de één-na-laatste stap van uw bestelling kunt u de vouchercode invoeren. De korting wordt direct verwerkt. Let op de code is in kleine letters. 

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de box wordt gratis thuisbezorgd.

Welke (basis)ingrediënten moet ik zelf in huis hebben?

Het kan zijn dat u voor de gerechten bepaalde ingredienten zelf in huis moet hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olijfolie, gedroogde kruiden of specerijen en andere basisingrediënten.

U kunt de recepten alvast bekijken op de website om te zien wat er bij uw recept nog zelf toegevoegd moet worden. U kunt tot 1 week voor uw bezorging de recepten bekijken via deze link. Selecteer Vegetarische box en de week van uw bezorging om de recepten te bekijken. Scroll naar beneden en klik op de button 'zelf toevoegen' om een boodschappenlijstje te maken. Let op! Bij levering op zondag krijgt u de box van de nieuwe week!  

Vaker genieten van Willem&Drees?

Vaker genieten van Willem&Drees?

Wilt u dagelijks genieten van de 100% biologische producten van Willem&Drees? We maken het u heel eenvoudig. Wij brengen verse biologische producten van onze Nederlandse boeren bij u thuis. Altijd uit het seizoen en vol smaak. Lekker toch?

bekijk de website

 

 

 

 

Blog