Gefeliciteerd met je prijs bij de Nationale Postcode Loterij!

Eten van een gezonde keten

Willem&Drees brengt de mooiste producten van de boer bij je thuis. Het lekkerste vers van het seizoen, zo bij je op tafel. Dat is eten van een gezonde keten. Speciaal voor jou hebben we drie pakketten geselecteerd die je kunt bestellen met de voucher die je gewonnen hebt bij de Nationale Postcode Loterij. 

  

ONZE PAKKETTEN

Maaltijdkist

Nadenken over wat je gaat eten hoeft niet meer met de biologische maaltijdkist. Verse ingrediënten uit Nederland voor drie gevarieerde, gezonde en vooral lekkere maaltijden zitten in de kist. Natuurlijk inclusief drie bijbehorende recepten. Zo heb je meer tijd om te genieten.

€44,00 voor 2 personen

bestel deze kist

Vegetarische kist

Met de vegetarische maaltijdenkist eet je lekker, gezond én verantwoord. Deze kist zit vol met biologische seizoensgroenten uit Nederland, plantaardige vleesvervangers en zuivel voor 3 avondmaaltijden. En natuurlijk drie heerlijke vegetarische recepten.

€44,00 voor 2 personen

bestel deze kist

Gezinskist

Gezond én gevarieerd eten kan met kinderen best een uitdaging zijn. De gezinsbox helpt je een handje. Deze box bevat ingrediënten voor drie heerlijke maaltijden, waar jouw hele gezin van zal smullen.

€44,00 voor 2 personen

bestel deze kist

  

Vaker genieten van Willem&Drees?

Wil je vaker genieten van gezonde biologische producten van Willem&Drees? Willem&Drees maakt eten van een gezonde keten heel eenvoudig. Wij brengen biologisch vers van onze Nederlandse boeren bij je thuis. Altijd uit het seizoen en vol smaak. Lekker toch?

bekijk de website

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn box bezorgd?

Wij bezorgen je kist op een vrijdag naar keuze tussen 17.30 uur en 22.00 uur 's avonds. De dag voor de bezorging ontvang je een email met daarin een bezorgvenster van 1 uur waarbinnen jouw kist bij je thuis bezorgd wordt.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op via postcodeloterij@willemendrees.nl of bel ons op 0343 – 76 70 01.

Kan ik ook meerdere of verschillende kisten bestellen?

Ja. Wil je meerdere (verschillende) kisten bestellen of kisten op verschillende data ontvangen, plaats hiervoor dan steeds een losse bestelling.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

Kies de kist die je wilt bestellen en vul jouw gegevens in, in de een-na-laatste stap van je bestelling kan je jouw vouchercode invoeren, de korting wordt direct verwerkt.

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de prijzen zijn inclusief bezorging aan huis.

Krijg ik recepten meegeleverd?

Nee, 3 dagen van tevoren ontvang je per email de recepten. Heb je de email niet ontvangen? Klik dan op deze link, selecteer jouw box en bekijk de recepten van deze week.

Welke (basis)ingrediënten moet ik zelf in huis hebben?

Het kan zijn dat je voor de gerechten bepaalde ingredienten zelf in huis moet hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olijfolie, gedroogde kruiden of specerijen en andere basisingrediënten.