Gefeliciteerd, u heeft een Willem&Drees cadeaubon gewonnen bij de Nationale Postcode Loterij! Met deze cadeaubon kunt u een box vol biologische ingredienten bestellen.

 

U kunt kiezen uit twee boxen. De Extra box voor 2 personen met ingredienten voor drie biologische maaltijden én een paar heerlijke extra’s voor lunch of ontbijt. Of de Groente- en Fruit box voor 4 personen gevuld met biologische groenten en fruit uit het seizoen. Welke box u ook kiest, hij heeft een waarde van maar liefst €45,-.

 

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen. Bestel hieronder direct de box van uw keuze.

Eten van een gezonde keten

Willem&Drees brengt de mooiste producten van de boer bij u thuis. Het lekkerste vers van het seizoen, zo bij u op tafel. Speciaal voor u hebben we twee boxen geselecteerd die u kunt bestellen met de vouchercode op uw cadeaubon die u gewonnen hebt bij de Nationale Postcode Loterij. 

  

ONZE PAKKETTEN

Extra box

Extra lekker, deze royale box vol verse biologische groenten, vlees of vis en zuivel. Gegarandeerd dat u tenminste 3 avonden gezond en gevarieerd eet. En met het Hollands brood, sap, eieren en fruit geniet u ook tijdens uw ontbijt en lunch van uw box.

Voor 2 personen

bestel deze box

Groente & Fruit box

Met de Groente & Fruit box kunt u alle kanten op, want deze box is niet gebonden aan recepten. Deze box bevat voor drie dagen biologische groente en fruit van Nederlandse boeren.

Voor 4 personen

bestel deze box

  

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn box bezorgd?

De box wordt gratis bij u thuisbezorgd op een maandag, donderdag of vrijdag naar keuze tussen 17.00 uur en 22.00 uur 's avonds. Afhankelijk van uw woonplaats wordt de box bezorgd door PostNL of één van onze ondernemers.

 
Wordt de box door een ondernemer geleverd dan kunt u de box verwachten tussen 17.00 uur en 22.00 uur 's avonds. Wilt u meer informatie over de exacte levertijd neem dan contact op met de ondernemer. Via deze link vindt u de contactgegevens van de ondernemer in uw regio.

 
Wordt de box door PostNL bezorgd, dan ontvangt u op de dag van de bezorging rond 11.00 een sms met het een bezorgvenster van 1 uur en een email met daarin een track&trace van PostNL.

Hoe kan ik contact opnemen?

Door te mailen naar postcodeloterij@willemendrees.nl of door tijdens kantooruren te bellen naar 0343 - 745059.

Waar vind ik de recepten?

Om het milieu te sparen, printen we de recepten niet standaard uit. Twee dagen voordat u de box ontvangt, mailen we u de recepten. Het kan voorkomen dat de email in uw spam terecht is gekomen. Heeft u de email niet ontvangen, klik dan op deze link. Selecteer daar uw box en de juiste week om uw recepten te bekijken. 

Kan ik ook meerdere of verschillende boxen bestellen?

Zeker. Heeft u meerdere vouchercodes dan kunt u meerdere boxen bestellen. Plaats voor iedere code een aparte bestelling, u kunt dan ook voor een andere datum kiezen.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

Kies de box die u wilt bestellen en vul uw gegevens in. In de één-na-laatste stap van uw bestelling kunt u de vouchercode invoeren. De korting wordt direct verwerkt. Let op de code is hoofdlettergevoelig.

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de box wordt gratis thuisbezorgd.

Welke (basis)ingrediënten moet ik zelf in huis hebben?

Het kan zijn dat u voor de gerechten bepaalde ingredienten zelf in huis moet hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olijfolie, gedroogde kruiden of specerijen en andere basisingrediënten.

U kunt de recepten alvast bekijken op de website om te zien wat er bij uw recept nog zelf toegevoegd moet worden. U kunt tot 1 week voor uw bezorging de recepten bekijken via deze link. Selecteer uw box en de week van uw bezorging om de inhoud en recepten te bekijken. Scroll naar beneden en klik op de button 'zelf toevoegen' om een boodschappenlijstje te maken.

Vaker genieten van Willem&Drees?

Wilt u dagelijks genieten van de 100% biologische producten van Willem&Drees? We maken het u heel eenvoudig. Wij brengen verse biologische producten van onze Nederlandse boeren bij u thuis. Altijd uit het seizoen en vol smaak. Lekker toch?

bekijk de website